Rumored Buzz on اسلیو

Wiki Article

متغییر براساس بیمارستان محل جراحی، تخصص و تحصیلات جراح، تجهیزات مورد استفاده و بیمه درمانی بیمار

افراد به طور متوسط ۶۰ تا ۸۰ درصد از وزن اضافی خود را در عرض ۱۸ تا ۲۴ ماه پس از عمل از دست می‌دهند؛ همچنین اسلیو معده می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های مرتبط با چاقی مانند دیابت نوع ۲، فشار خون بالا و آپنه خواب را کاهش دهد.

مدت زمان انجام جراحی اسلیو معده معمولاً بین ۱ تا ۲ ساعت است. این زمان به عوامل مختلفی مانند تجربه جراح اسلیو، وضعیت جسمانی بیمار و پیچیدگی‌های احتمالی عمل بستگی دارد.

عمل اسلیو چندان تهاجمی نیست؛ بنابراین نسبت به عمل‌های لاغری دیگر دوره‌ی نقاهت کمتری دارد و فرد زودتر به زندگی عادی خود برمی‌گردد. بیشتر داوطلبان عمل اسلیو تنها یک شب در بیمارستان می‌مانند و گاهی بسیاری از آنان همان روز مرخص می‌شوند. زمانی که بیمار به خانه برمی‌گردد، باید آب کافی بنوشد، فعالیت‌های سنگین انجام ندهد و رژیم غذایی جدیدی را دنبال کند که از طرف پزشک متخصص دریافت کرده است.

عمل جراحی اسلیو معده برای افرادی مناسب است که دارای چاقی مفرط می‌باشند. برخی از اضافه وزن‌ها با رژیم غذایی و ورزش‌های سنگین یا ترکیبی از این دو قابل رفع هستند. اما زمانی که میزان اضافه وزن به حدی برسد که فرد با گذشت مدت طولانی از رژیم و ورزش خود، کاهش وزنی نداشته باشد، یکی از کاندیدهای عمل جراحی اسلیو معده محسوب می‌شود.

جراحی اسلیو معده: یک رویکرد جامع برای ارزیابی و انتخاب بهترین روش لاغری

بیشتر بخوانید:  رژیم بعد از اسلیو معده و بایدها و نبایدهای غذایی آن

همچنین با توجه به بیهوشی عمومی عمل اسلیو معده، ممکن است هذیان‌گویی، عدم حفظ تعادل، استفراغ و تهوع اتفاق بیفتد که از عوارض بیهوشی بوده و در کمترین زمان ممکن برطرف خواهد شد.

همچنین بهتر است برای جلوگیری از نشتی معده، از پرخوری اجتناب کنید و رژیم غذایی خود را اصلاح کنید. مصرف سیگار و قلیان بعد از عمل اسلیو معده باید قطع شده و از انجام دادن کارهای سنگین برای مدتی باید دوری کنید.

بیمار در صورت نیاز، باید مایعات و غذای کافی از طریق لوله معده یا وریدی دریافت کند.

× دریافت مشاوره تلفنی برای دریافت مشاوره با کارشناسان فیتامین

اکثر افرادی که دارای اضافه وزن و چاقی هستند، به بیماری‌های مرتبط با چاقی مبتلا هستند. بیماری‌های فشار خون بالا، کبد چرب غیرالکلی، کلسترول بالا، بیماری‌های قلبی – عروقی، آپنه انسدادی خواب، دیابت نوع دوم و مقاومت به انسولین، سکته قلبی و ناباروری در بیشتر افراد مبتلا به چاقی، رایج است.

پس از عمل اسلیو حجم معده کم خواهد شد و بیماران نباید از رژیم غذایی قبل از عمل خود پیروی کنند. با توجه به کاهش حجم معده، حجم و میزان غذای مصرفی نیز باید کاهش یابد.

همچنین، در صورتی که پس از عمل اسلیو معده click here از رژیم غذایی قبلی خود تبعیت کنید، ممکن است مجدد بازگشت وزن داشته و چاقی را تجربه کنید.

Report this wiki page